ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Διανύετε τα χρόνια Γυμνασίου - Λυκείου; Τα βιώματά σας σε αυτές τις ηλικίες συχνά διαμορφώνουν μόνιμα την προσωπικότητά σας και αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα προκαθορίσουν το μέλλον σας και τον τρόπο που θα προχωρήσετε στην ζωή σας. Έχει σημασία λοιπόν το πώς θα τα ζήσετε αυτά τα χρόνια, ώστε να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν και να βάλετε τις βάσεις για ένα όμορφο μέλλον. Αυτή ακριβώς είναι η περίοδος όπου διαμορφώνετε τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σας για να πάρετε κάποια στιγμή (μετά τα 18) το πηδάλιο στα χέρια σας και να προχωρήσετε ορμητικά μπροστά. Είναι ωραίο να νοιώθει κανείς ευτυχισμένος από τη ζωή, ευχαριστημένος από τον εαυτό του και γεμάτος από τις εμπειρίες της κάθε ημέρας. Για να τα ζήσουμε όλα αυτά και να τα κρατήσουμε, υπάρχουν κάποιοι πνευματικοί νόμοι, κάποιοι απλοί κανόνες που ρυθμίζουν τα βήματά μας και εδραιώνουν την ευτυχία και την επιτυχία στην ζωή μας και που, χωρίς αυτούς τους κανόνες, όλα καταστρέφονται. Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας, για να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο βήμα της πορείας της ζωής σας και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τους κανόνες αυτούς που αποτελούν την βάση της ζωής.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ


Ένα οικολογικό χαλί φτιαγμένο από παλιές πετσέτες, μας προτείνει στο μπλογκ της ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ http://eirinimak.blogspot.com/ η Ειρήνη.
Πρόκειται για μια πανεύκολη χειροτεχνία η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη, "απορροφητική" και προάγει την ανακύκλωση.
Σας έπεισα;
Δεν χρειάζονται λόγια για να σας πείσω, πιστεύω κάθε μπάνιο χρειάζεται ένα τέτοιο χαλί. Θα βρείτε την ανάρτηση αυτή εδώ http://eirinimak.blogspot.com/2012/02/blog-post_05.html?showComment=1329538252545#c829445620083979215
στο ιστολόγιο της Ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις