ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Διανύετε τα χρόνια Γυμνασίου - Λυκείου; Τα βιώματά σας σε αυτές τις ηλικίες συχνά διαμορφώνουν μόνιμα την προσωπικότητά σας και αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα προκαθορίσουν το μέλλον σας και τον τρόπο που θα προχωρήσετε στην ζωή σας. Έχει σημασία λοιπόν το πώς θα τα ζήσετε αυτά τα χρόνια, ώστε να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν και να βάλετε τις βάσεις για ένα όμορφο μέλλον. Αυτή ακριβώς είναι η περίοδος όπου διαμορφώνετε τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σας για να πάρετε κάποια στιγμή (μετά τα 18) το πηδάλιο στα χέρια σας και να προχωρήσετε ορμητικά μπροστά. Είναι ωραίο να νοιώθει κανείς ευτυχισμένος από τη ζωή, ευχαριστημένος από τον εαυτό του και γεμάτος από τις εμπειρίες της κάθε ημέρας. Για να τα ζήσουμε όλα αυτά και να τα κρατήσουμε, υπάρχουν κάποιοι πνευματικοί νόμοι, κάποιοι απλοί κανόνες που ρυθμίζουν τα βήματά μας και εδραιώνουν την ευτυχία και την επιτυχία στην ζωή μας και που, χωρίς αυτούς τους κανόνες, όλα καταστρέφονται. Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας, για να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο βήμα της πορείας της ζωής σας και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τους κανόνες αυτούς που αποτελούν την βάση της ζωής.

ΑΠΑΙΧΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ... ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ!Παιδιά, θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας και την παρέα σας ένα κουλ δώρο;

Ε, τότε χρειάζεστε τις δημιουργίες με τα παξιμάδια της Κατερίνας.

Στο μπλογκ της ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ το Κατερινάκι μας ξετρέλανε με τις κατασκευές της με παξιμάδια για τους νέους.
Δεν είναι έξαλλα ούτε ακραία. Είναι όμως κάτι που αρέσει στα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.
Η ιδέα μου είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε για όλη την παρέα και να έχουν όλοι από ένα κοινό βραχιόλι μιας κοινής Φιλίας.
Απλά κοιτάξτε τα και αν συμφωνείτε...φτιάξτε τα!
Είναι φθηνά, οικολογικά και πανεύκολα. Κάνοντας κλικ στους συνδέσμους θα δείτε όλη την διαδικασία με λεπτομερείς οδηγίες για τις κατασκευές.
http://diamadaki.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8.html παξιμάδια στο λαιμό
Συμφωνείτε μαζί μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις