ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Διανύετε τα χρόνια Γυμνασίου - Λυκείου; Τα βιώματά σας σε αυτές τις ηλικίες συχνά διαμορφώνουν μόνιμα την προσωπικότητά σας και αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα προκαθορίσουν το μέλλον σας και τον τρόπο που θα προχωρήσετε στην ζωή σας. Έχει σημασία λοιπόν το πώς θα τα ζήσετε αυτά τα χρόνια, ώστε να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν και να βάλετε τις βάσεις για ένα όμορφο μέλλον. Αυτή ακριβώς είναι η περίοδος όπου διαμορφώνετε τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σας για να πάρετε κάποια στιγμή (μετά τα 18) το πηδάλιο στα χέρια σας και να προχωρήσετε ορμητικά μπροστά. Είναι ωραίο να νοιώθει κανείς ευτυχισμένος από τη ζωή, ευχαριστημένος από τον εαυτό του και γεμάτος από τις εμπειρίες της κάθε ημέρας. Για να τα ζήσουμε όλα αυτά και να τα κρατήσουμε, υπάρχουν κάποιοι πνευματικοί νόμοι, κάποιοι απλοί κανόνες που ρυθμίζουν τα βήματά μας και εδραιώνουν την ευτυχία και την επιτυχία στην ζωή μας και που, χωρίς αυτούς τους κανόνες, όλα καταστρέφονται. Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας, για να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο βήμα της πορείας της ζωής σας και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τους κανόνες αυτούς που αποτελούν την βάση της ζωής.

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,

ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

 

2 σχόλια:

Φανή Παπ., Ζωγράφος είπε...

Ελένη μου γλυκιά, χαίρομαι που βρεθήκαμε!Μόλις βρω λίγο χρόνο, θα κάvω ανάρτηση με οδηγίες για το μακραμέ!!Δεν είναι δύσκολο, αφού ήδη εγώ το έδειξα στα αστεράκια μου (τους μαθητές μου) και πολλά από αυτά,το κατάφεραν!!φιλάκια!!!

Eleni Di. είπε...

Φανή μου, κάντο γιατί έχω δύο φωτογραφίες με τα βραχιολάκια σου να περιμένουν να μπουν σε αυτό το ιστολόγιο. Περιμένω και εγώ τις οδηγίες για να βάλω τον σύνδεσμο. Χάρηκα που πέρασες από δω. Πολλά φιλιά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις