ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Διανύετε τα χρόνια Γυμνασίου - Λυκείου; Τα βιώματά σας σε αυτές τις ηλικίες συχνά διαμορφώνουν μόνιμα την προσωπικότητά σας και αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα προκαθορίσουν το μέλλον σας και τον τρόπο που θα προχωρήσετε στην ζωή σας. Έχει σημασία λοιπόν το πώς θα τα ζήσετε αυτά τα χρόνια, ώστε να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν και να βάλετε τις βάσεις για ένα όμορφο μέλλον. Αυτή ακριβώς είναι η περίοδος όπου διαμορφώνετε τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σας για να πάρετε κάποια στιγμή (μετά τα 18) το πηδάλιο στα χέρια σας και να προχωρήσετε ορμητικά μπροστά. Είναι ωραίο να νοιώθει κανείς ευτυχισμένος από τη ζωή, ευχαριστημένος από τον εαυτό του και γεμάτος από τις εμπειρίες της κάθε ημέρας. Για να τα ζήσουμε όλα αυτά και να τα κρατήσουμε, υπάρχουν κάποιοι πνευματικοί νόμοι, κάποιοι απλοί κανόνες που ρυθμίζουν τα βήματά μας και εδραιώνουν την ευτυχία και την επιτυχία στην ζωή μας και που, χωρίς αυτούς τους κανόνες, όλα καταστρέφονται. Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας, για να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο βήμα της πορείας της ζωής σας και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τους κανόνες αυτούς που αποτελούν την βάση της ζωής.

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΦΑΣΜΑ;

Καλοκαίρι και ανεμελιά!

Ευκαιρία για λίγο...λέρωμα!

 

 
Πάρτε χρώματα για ζωγραφική σε ύφασμα και ό,τι παλιό, φορεμένο ή λερωμένο θέλετε να μεταμορφώσετε: μπλουζάκια, καπέλα, ζώνες, τζην, πάνινα αθλητικά.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες των χρωμάτων και...επί το έργον!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχέδια στένσιλ ή να προσχεδιάσετε το σχέδιο με μολύβι στο ύφασμα και μετά να το ζωγραφίσετε.

Φτιάχνοντας στένσιλ με γράμματα σχηματίζετε λέξεις.
Χρησιμοποιήστε επίσης τα χρώματα που φουσκώνουν για να δημιουργήσετε ανάγλυφες λέξεις.
Προσοχή! Όταν βάφετε μπλουζάκια ή τσάντες και γενικά κάθε τι που έχει δύο όψεις, πριν ξεκινήσετε να βάλετε μέσα στο μπλουζάκι ένα χαρτόνι για να μην βγει η μπογιά στην πίσω μεριά του (εκτός αν το θέλετε και σας αρέσει έτσι.)

 
Έχετε υπ' όψιν ότι υπάρχουν και χρώματα που φουσκώνουν με την θερμότητα, δηλαδή αμέσως μόλις τα σιδερώσετε με το σίδερο και τον τρόπο που υποδεικνύουν οι οδηγίες χρήσεως των χρωμάτων. Αυτά με την θερμότητα αρχίζουν αμέσως να φουσκώνουν δίνοντας ανάγλυφο αποτέλεσμα.
Θα τα βάλετε όπου θέλετε να τονίσετε κάτι (ένα πρόσωπο, τα μάτια, τα μαλλιά ή αντικείμενα πάνω στο σχέδιο όπως μια σανίδα σέρφινγκ πάνω στα κύματα, τα ίδια τα κύματα κλπ.)


Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και καλούπι το οποίο αλείφετε με τα χρώματα και το πατάτε σαν σφραγίδα πάνω στο ύφασμα. Το καλούπι γίνεται εύκολα από πατάτα την οποία κόβετε και σκαλίζετε στο επιθυμητό σχήμα και σχέδιο ή το αγοράζετε έτοιμο.


 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις